در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
شرایط ضامن شدن مستمری بگیران و بازنشستگان تامین اجتماعی چگونه است؟
1 پاسخ
توسط
بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی فقط می توانند ضامن افراد درجه یک خانواده خود شوند یعنی فرزندان، همسر، پدر و مادر .
بنابر این امکان ضمانت مستمری بگیر برای سایر افراد خانواده مانند نوه ها امکان پذیر نمی باشد.
 در ضمن برای دریافت برگه گواهی ضمانت و کسر از حقوق می بایست مستمری بگیر باید به شعبه بیمه تامین اجتماعی خود مراجعه نماید و درخواست برگ ضمانت با گواهی کسر از حقوق کرده و برگه کسر از حقوق را به بانک ارائه دهد.
سوال شده آبان 23, 2017 در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز) آیا میتوان بازنشسته پسرش و همسر پسرش را برای وام ازدواج ضامن شود ؟