در سوابق بیمه توسط
سلام ..چرا نمیشه وارد سایت بشم ثبت نام هم کردم ولی پیامک آمده ب نزدیک ترین شعبه مراجعه کنید رفتم میگن با تهران تماس بگیرید ما دسترسی نداریم...هیچ شماره مستقیمی هم تو سایتتون نیست
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
احتمالا شناسنامه شما تعویض شده و اطلاعات قبل را وارد میکنید تمام اطلاعاتی که در آخرین شعبه باعث نام نویسی شما گردیده را در سایت سوابق وارد کنید ایشاله مشکل بر طرف خواهد گردید امااگر امکان اصلاح و ایجاد همان مشکل باشد باید با شرکت خدمات رایانه ای تامین اجتماعی تماس برقرار نمایید