در بازنشستگی و مستمری توسط
من 12سال سابقه بیمه دارم واز سال 91 دیگه بیمه نیستم وسن من 54سال است سابقه بیمه من بون احتساب سربازی است ایا متوانم با پرداخت پول سابقه تا سی سال را بخرم وبازنشسته بشوم
2 پاسخ
توسط (300 امتیاز)
بله فقط سالهای باقی مانده نه سالهای گذشته به استثنا سوابق بیمه ای دوران خدمت سربازی
توسط (329,890 امتیاز)

با سلام تنها سابقه قابل خریداری عبارتند از : کسری سابقه تا ده سال (جهت بازنشستگی با سن 60 سال آقایان و سن 55 سال خانم ها) و سابقه سربازی. مابقی خلا بیمه ای که به علت عدم اشتغال ایجاد شده قابل محاسبه و پرداخت نمی باشد.

شما می توانید به وسیله بیمه اختیاری سوابق مانده تا 30 سال سابقه را پرداخت نمایید و بازنشسته شوید

شرایط بازنشستگی