در سوابق بیمه توسط
سلام.من هرکاری میکنم نمیتونم سابقه ی بیمه مو ببینم/ تو قسمت ثبت نام هم هر گذر وازه ای رو میزنم میگه اشتباست /میشه چند مثال بزنین که من چطوری گذر وازه رو انتخاب کنم؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام

فرمت مجاز جهت ثبت گذرواژه :

  • باید با کاراکترهای التین باشد. باید با یک حرف آغاز شود .
  • باید حداقل شامل یک حرف بزرگ ، یک حرف کوچک و یک عدد باشد.
  • گذرواژه نباید شامل نام ، نام خانوادگی و کد ملی باشد.
  • فقط کاراکترهای التین حرف و عدد و ! # $ % & مجاز می باشند.
  • طول گذرواژه نباید کمتر از ۸ کاراکتر باشد.

نمونه گذرواژه که سایت سابقه قبول می کند مانند:  Bidbarg95#

در ضمن قبلا از ثبت نام راهنمای ثبت نام را در منتخب مقالات بیمه مطالعه نمایید تا با مشکل مواجه نشوید

راهنمای ثبت نام  در سایت جدید سابقه بیمه