در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
باسلام خسته نباشید آیا چرا تامین اجتماعی با این همه سرمایه گذاری مثل خدمات کشوری برای بازنشستگان خود وام 4% ندارد که از طریق انترنت ثبت نام کند ودر زمان تعیین شده ازآن وام استفاده نموده تا مشکلات خود وخانواده اش را حل نماید با تشکر مهران اسحقی بیات مشتمر بگیر از تبریز
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

وام مستمری بگیران تامین اجتماعی از طریق کانون های بازنشستگی اجرا می شه ، شما می تونین با مراجعه به کانون بازنشستگی از شرایط مطلع بشین

ضمنا صندوق بازنشستگی کشوری ، صندوقی کاملا دولتی هستش که در صورت عدم حمایت دولت امکان پرداخت مستمری در اون وجود نداره

ولی تامین اجتماعی نهاد عمومی غیر دولتی محسوب می شه که هیچ گونه بودجه ای برای اون تخصیص پیدا نمی کنه