در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام حدود سه ماه هس که بیمه تامین اجتماعی (رانندگی )هستیم برای بیمه تکمیلی کوثر برای نازایی چکار باید بکنیم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

بیمه درمان تکمیلی بصورت گروهی هستش و انفرادی.

اگه تامین اجتماعی با هر شرکت بیمه ای برای شاغلین به توافق برسه،به همه اعلام میکنه که برن ثبت نام کنن.

اگه اعلام کردن برای ثبت نام اقدام نمایید،در غیر اینصورت بیمه تکمیلی ای با تامین اجتماعی قرارداد نداره.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.