در پرداخت حق بیمه توسط
در کارگاه‌های مشمول معافیت، چنانچه کارفرما در پرداخت حق‌بیمه دچار اشتباه شده باشد و از رقم مربوطه کمتر پرداخت کرده باشد، مثلا ماه 31 روزه را 30 روزه محاسبه کرده باشد، جرائم و معافیت سهم کارفرمایی در این موارد چگونه خواهد بود؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در این‌گونه موارد، چنانچه کسر پرداخت حق‌بیمه کمتر از 10 درصد باشد از شمول معافیت خارج نمی‌شود، ولی بیش از آن در طول مدت مربوطه از معافیت خارج و حق‌بیمه به‌طور کامل دریافت می‌شود.

همه چیز در مورد معافیت‌ بیمه