در بیمه بیکاری توسط
باسلام:در صورت انمام زمان قرارداد یک شرکت خصوصی با وزارتخانه دولتی آیا پرسنل بیکار شده آن شرکت خصوصی می توانند از بیمه بیکاری استفاده کنند؟ درضمن پرسنل در شرکت خصوصی در 2 شرایط کار می کنند. 1-با شرکت خصوصی قرارداد کتبی دارند. 2-با شرکت خصوصی قرارداد شفاهی دارند؟
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام

اگر قرارداد کار کتبی دارید :

در صورتی که قرارداد شما نیز همزمان با قرارداد شرکت به پایان رسید باشد در صورت یک سال سابقه در کارگاه آخر داشته باشید می توانید برای مقرری بیمه بیکاری اقدام نمایید

آیا افرادی که قرارداد کار معین دارند می تونن از بیمه بیکاری استفاده کنن ؟

اگر قرارداد شرکت تمام شده باشد ولی قرارداد کار شما تمام نشده باشد در صورت داشتن 6 ماه سابقه در کارگاه آخر می توانید از مقرری بیمه بیکاری استفاده نمایید

شرایط بیمه بیکاری

اگر قرارداد کار شفاهی دارید باید به اداره کار مراجعه نمایید و در خواست بررسی دهید