در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
من تحت سر پرستی پدرم بیمه تامین اجتماعی دارم که بیمه تکمیلی هم داره.ولی الان در یک موسسه زبان درس میدم و به صورت ساعتی بیمه من رو رد میکنن ایا بیمم از جانب پدرم قطع میشه؟من دختر هستم.چون قصد ندارم این شغل رو ادامه بدم اگر زمانی دیگه کار نکنم بازم تحت سرپرستیه پدرم تحت پوشش بیمه میمونم یا نه؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
بیمه نیروهای مسلح صرفا در خصوص پوشش بیمه درمانی میباشد و منافاتی با بیمه شدن شما در تامین اجتماعی ندارد