در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
باسلام خسته نباشید من یک مستمری بگیر هستم هیچگونه وامی سه یا دو میلیون تومان با 4 % دریافت نکردم شما هم برنامه ریزی فرمایید مثل خدمات کشوری وام انترنتی باشد و به ترتیب ثبت نام و وام دریافت کنیم و مشکلات ما حل بشود . باتشکرمهران اسحقی بیات مستمر تامین اجتماعی از تبریز
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در حال حاضر تامین اجتماعی برای بازنشستگان و مستمری بگیران کاراکارت صادر می نماید

کاراکارت