در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
سلام،بیمه اختیاری دارم،چرا تامین اجتماعی سابقه ده سال بیمه میخواهد ،مگر گناه کردم بیماری غیر کار گرفتم ،درحال حاضر توان از جا بلند شدن را ندارم ،سرطان ریه شب و روز امانم رو بریده ،خرج دوا و درمان ندارم،بیمه ازاد با هزار مصیبت پرداخت میکنم ،مدارک پزشکی انقدر دارم که تمام کشوهای خانه ام پر شده ،4سال سابقه بیمه دارم.از شما میخوام به مشکلات ما راه حلی پیدا کنید ،یا باید بمیریم تا تامین اجتماعی کاری بکند یا بیشتر از ده سال پول بدهیم،من که نمیخواستم بیمار شوم خدا خواسته چرا سخت میگیرید،خانواده ام شدیدا در مضیقه هستند ،اجاره،خرج دکتر و دوا،خرج های متفرقه ،هر روز هزار بار ارزوی مرگ میکنم تا خانواده ام کمی از مشکلات راحت شوند،
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام این موضوع قانون است و توسط مجلس تصویب شده است. سازمان تامین اجتماعی مجری قانون می باشد و در صورتی که این سازمان بر اساس قانون انجام وطایف خود را انجام ندهد می توانید به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید

ماده ۷۵ قانون تامین اجتماعی

بیمه‌ شده‌ای که ظرف ده سال قبل از وقوع حادثه غیر ناشی از کار یا ابتلاء به بیماری حداقل حق بیمه یکسال کار را که متضمن حق بیمه نود روز کار ظرف یکسال قبل ازوقوع حادثه یا بیماری منجر به از کارافتادگی باشد پرداخت نموده باشد در صورت از کارافتادگی کلی حق استفاده از مستمری‌از کارافتادگی کلی غیر ناشی از کار ماهانه را خواهد داشت

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی