در بیمه درمان تکمیلی توسط
مادر من یکی از اولین کسانی بود که خود را بیمه مشاغل آزاد تامین اجتمايي به عنوان سرپرست خانوار کرد و در قرارداد قرار براین بود که بعد از 10سال پرداخت حق بیمه بازنشسته شود که بعد از سپری شدن این مدت قانون ابتدا یکسال ودر آخر 3سال اضافه شد تا پس از 13سال پرداخت بموقع حق بیمه سرانجام بازنشسته تامین اجتمايي شد و ماهانه حقوق بگیر تامین اجتمايي شد امسال با شکستگی پا به بیمارستان مراجعه کردیم درآنجا بخاطر نداشتن همراه زن گفتند اگر بیمه تکمیلی داره به بیمارستان ديگري برای گرفتن اطاق خصوصی ببريد که پس از پرسش متوجه شدیم که نوع بیمه مادرم تکمیلی هست و تمام هزینه ها را پوشش میدهد خوشحال به بیمارستان بردیم و پس از عمل در دوران بستری بودن متاسفانه در بیمارستان دچار زخم بستر شد و دوباره برای برداشتن بافت مرده به اطاق عمل بردن وقتی برای ترخیص به حسابداری رفتیم با هزینه زیادی مواجه شدیم وبه ما گفتن چون دریکماه دوعمل برروی بیمار انجام شد بیمه عمل دوم را پوشش نمیدهد و باید شما پرداخت کنید .
حالا میخوام بدونم که این گفته صحیحه و مشکلی که براثر سهل انگاری دربیمارستان بوجود آمده باید بیمه شونده پرداخت کنه ؟
ممنون از صبروحوصله شما : سپاس از پاسخ صریح
navid.saadat2@outlook.com
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
باسلام

حتما به کانون بازنشستگی مراجعه کنین و نوع قراردادی که بستن رو جویا بشین

تکمیلی از طریق کانون های بازنشستگی انجام میشه