در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
بنده 5سال بیمه تامین اجتماعی اجباری دارم(خانم هستم ) البته اجباری...همسرم(شوهرم) 2بار پیوندکلیه  واز کار افتاده هست آیا امکان بازنشستگی برای بنده هست چون قادربه ادامه پرداخت بیمه بااین شرایطسخت که تمام مسوولیت ها ونگهداری همسرم به عهده بنده هست نیستم ..بنده 40 سالم هست ...خواهش میکنم هرراه حلی که هست پیش روی من بگذارید چون واقعا در پرداخت بیمه درمانده ام.والا همه بیمه من خواهدسوخت...از بزرگواری شما بسیار ممنونم ...سلامت باشید
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
استفاده از مستمری از کار افتادگی یا هر عنوان دیگر به دلیل بیماری همسر به فرد تعلق نمیگیرد