در سازمان تامین اجتماعی توسط
در کارگاه کاراموز بوده که بازرس امده و ل گزارش بازرسی برایش نوشته.مدرک کاراموزی برده ایم.ولی رییس بازرسی میگوید باید کد کارگاهی گرفته و سه روز از اول ماه تا تاریخ بازرسی را پرداخت کنید.ایا میتوانیم اعتراض کنیم؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
باید برای فرد کد بیمه اخذ و حداقل به مدت چند روز بیمه ارسال و ترک کار اعلام نمود در غیر اینسورت برای کارگاهی بدهی ایجاد خواهد شد