در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
سلام
بنده از ابتدای سال 94 در شرکتی مشغول بکار شدم با قرارداد 1 ساله که در دست من نیست (ولی کپی حکم و بعضی از فیش حقوق ها را دارم و وواریزحقوق به بانک )اما مورخ 94/8/10 اخراج شدم بدلیل بدهی به شرکت و تهدید به اجراگذاشتن چک ضمانت و همینطور اقساط نمودن بدهی به شرکت مهلت یکماه را برای شکایت از دست دادم و بعد از پرداخت اولین قسط و گذشت 1 ماه فرصت شکایت ، متوجه شدم که چک رابه اجراگذاشته و تمام این مراحل فقط برای گذشتن زمان و عدم شکایت بنده بوده است . حال سوال اینست که آیا بعد از گذشت 1 سال میتوان طرح شکایت کنم؟آیا میتوانم تا اتمام قرارداد بعد از آبان 94 تا اسفند 94 حقوق خود را تا پایان قرارداد بگیرم ؟ (من درسال 94 بعد از اخراج فقط 1/5 ماه درشرکت دیگری کارکردم) سنوات من به چه شکلی حساب می شود؟ آیا مابه التفاوت واریزحقوق و حقوقم را دردوران کاری می توانم از آنها بگیرم .
باتشکر
2 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
باسلام

خیر امکان طرح شکایت وجود ندارد

طرح درخواست یا شکایت بیکاری در واحد بیکاری اداره کار 1 ماه بوده و حداکثر تا 3 ماه در صورت داشتن دلیل موجه و در صورت طرح در هیات حل اختلاف امکان ثبت درخواست وجود دارد