در سوابق بیمه توسط
سلام

من١٠سال در يك شركت خصوصى ساختمان كار كردم و كارفرما اظهار ميكرد برامن بيمه رد میكند

در حال حاضر متوجه شدم اصلا كد كارگاهى ندارد فقط شركت خصوصى است اما الان كار فرما من حاضر است كليه جريمه ها ى بيمه و..براى من پردازد ايا راهى وجود دارد كه اين سابقه ١٠ سال من ثبت شودو كليه پولها و جريمه ها به تامين اجتماعى توسط صاحب كار من داده شود
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.ضمن احترام و عرض ادب به همکار گرامی،به استحضار میرساند:با تهیه مدارک ومستندات و مراجعه به اداره کار مربوطه امکان احراز و تایید سابقه فعالیت در شرکت، قابل انجام میباشد.که با صدور رای قطعی در اداره کار جهت احتساب سابقه به سازمان تامین اجتماعی مراجعه میکنید.