در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام ، داداش من از بیمه شدگان تامین اجتماعی میباشد و مرتب حق بیمه را از طرف کارفرمایش واریز مینماید در سال 1390 در اثر سانحه یکی از پاهایش بشدت آسیب دید و از طرف کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی بیش از 40 درصد از کار افتادگی برایش صادر شد آیا این موضوع در کاهش زمان بازنشستگیش تاثر دارد و اگر دارد چند سال؟ متشگرم
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

خیر تاثیری در زمان بازنشستگی ندارد و ایشون فقط از مبلغ از کارافتادگی جزئی استفاده می کنن و می بایست اشتغال داشته باشن