در مفاصا حساب بیمه توسط
لیست موسسه حسابرسی تامین اجتماعی رو میخواستم
2 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام تنها موسسه حسابرسی تامین اجتماعی وظیفه حسابرسی از دفاتر را دارد

موضوع فعالیت موسسه حسابرسی تامین اجتماعی عبارتست از؛ تامین نیازهای اساسی سازمان تامین اجتماعی اعم از بخشها و واحدهای تابعه در زمینه حسابرسی داخلی، بازرسی و ارائه خدمات مالی و مشاوره مدیریت وهچنین تدوین و تعمیم اصول و ضوابط حسابداری و حسابرسی مورد نیاز آنها، شامل امور مالی و حسابداری امور مشاوره مالیاتی، مدیریت و بیمه ای، رسیدگیهای ویژه، طراحی نظامهای اطلاعاتی مدیریت، انجام مطالعات و تحقیقات در امور مالی،‌اقتصادی و سرمایه گذاری، انجام امور انحلال و تصفیه، نظارت بر شرکتها، انجام حسابرسی در امور بیمه ای و غیره

البته این موسسه با همکاری جامعه حسابداران رسمی برخی از وظایف خود را برون سپاری کرده است