در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
باسلام
من کارمند شرکت بیمه هستم و قراردادی با کارفرما ندارم، الان بعداز 9ماه میخوام تصویه کنم کارفرما زیر حرفاش زده
نه قرارداد رسمی بامن بسته، نه بیمم کرده و نه حقوق ثابت بهم داده
الان میگه من با شما قراردادی ندارم ادعای حق و حقوق نباید کنی!!
میتونم ازطریق اداره کار شکایت کنم و حقوق قانونی و بیمه رو ازش بگیرم؟؟
درضمن یه مقدار پولی بهم داد واعتماد کردم بهش ازم امضا گرفته که تصویه حساب کردم هیچ ادعایی ندارم، در این صورت چه کاری باید انجام بدم
باتشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.شما میتوانید نسبت به اعمال ماده 148ق.ک(حق بیمه)در اداره کار اقدام نمایید...