در بیمه درمان تکمیلی توسط
با سلام.
بنده در سال 94 در شش ماهه دوم دارای سابقه 6 ماه بیمه تامین اجتماعی اجباری هستم. در سال 95 دوباره از برج 7 برام بیمه اجباری رد میشه. آیا بنده میتونم بیمه تکمیلی رو انجام بدم؟ برا زایمان همسر دوره انتظار برای بنده شامل میشه؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

بیمه تکمیلی از زمان شروع مجدد بین ۹-۶ ماه دوره انتظار دارد.

بنابراین اگر همسر شما در حال حاضر باردار نیستن،میتونین با ثبت نام بیمه تکمیلی از خدمات زایمان بهره مند بشین.

در غیر اینصورت مشمول حال شما نخواهد شد.

با بیمه عمر وتامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.