در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (330 امتیاز)
با سلام بنده در شکایت اولیه حقوق و اضافه کاری و.... سنوات هم زدم و با توجه به اینکه درخواست سنوات دادم ایا برام بد نمیشه قاضی نمیگه چون سنوات خواستی قصد گرفتن بیمه بیکاری و ترک کار داشتی بنده نمیدونستم که سنوات در پایان کار باید گرفته بشه ممنون میشم جواب بدید
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.سنوات پایان خدمت در زمان قطع رابطه کار پرداخت میگردد.وکارگر در حین کار نمیتواند شکایت بابت سنوات طرح نماید.ولی در درخواست سنوات دلیلی بر ترک کار نمیباشد.مگر از دلیل دیگری داشته باشد.