در بیمه درمان تکمیلی توسط
در بیمه تکمیلی بازنشستگان کدام بیمارستان‌ها طرف قرار داد هستند
2 پاسخ
توسط (6,000 امتیاز)
با درود دوست عزیز شما میتوانید از طریق شرکت بیمه ای که تکمیلی دارید و یا وارد سایتشان شوید تا کلیه بیمارستان های طرف قرار داد را رویت کنید ولی معمولا اکثر بیمارستان شناخته شده با بیمه ها قرار داد دارند ،با امید سلامتی ،مشاور تأمین آتیه ،افتخار