در جریمه و بدهی بیمه توسط
باتوجه به سیستم متمرکز بانکها چرا برای پرداختهابه شعبه های دیگرتامین اجتماعی در سراسر کشور بابت 8درصد کارهای سخت حتما بایدبه ان مراکز مراجعه و پرداختها انجام شود ضمنا زمان پرداختها  48 ساعت بسیار کم است وشرکت پست حداقل 3 روزه نامه را میرساند پس چرا بیمه شده باید جریمه بدهد مشکل از بیمه ها است لطفا جواب دهید
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
سلام

من درمورد اول اطلاعی ندارم

 ولی درمورد دوم میتونم بگم که اون برگه هارو برای این نوشته 48 ساعت که اگه تا 48 ساعت پرداخت شود بیمه نمیتونه ادعای جدیدی مطرح کنه ولی اگه 48 بگذره دست بیمه رو باز میزاره که اگه یکماه تاخیر شد 2%جریمش رو هم از شما بگیره و اینطوری نیست که چون 48 گذشت حتما جریمه بهش تعلق بگیره