در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
سلام.مدتی بعد از بیماریم بیمه شدم ،بعد از 4سال حالا بیماریم وخیم شده بطوریکه خون استفراغ میکنم مشکلم اینست که با وجود مدارک که نشاندهنده وخامت بیماریم هست ایا میتوانم از کار افتادگی بگیرم یا چون بیماریم قبل از بیمه بوده هیچ گونه حقی ندارم.لطفا راهنماییم کنید
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
اگر پرونده پزشکی قبل بیمه شدن موجود باشد امکان استفاده میسر نمیباشد همچنین اگر قبل بیمه شدن معاینات قبل استخدام را انجام داده باشید الان میتوانید نسبت به از کارافتادگی اقدام نمایید در غیر اینصورت اعمال ماده 90 تامین اجتماعی برای کارفرما انجام و مستمری برای فرد متقاضی برقرار میگردد