در سازمان تامین اجتماعی توسط
كارگاه ما دبستان غيردولتي مي باشد و طبق قانون دبستان در ماه هاي تير و مرداد روزهاي دوشنبه و چهارشنبه باز مي باشد. و بازرس بيمه در روز شنبه مراجعه كرده و اعلام كرده كه كارگاه غير فعال مي باشد و اكنون كه ليست بيمه مرداد را تكميل نموده ، تاييد نكرده اند و بعد از مراجعه و اعلام فعال بودن كارگاه مي گويند شما ديگر نمي توانيد حق بيمه مردادماه را ارسال كنيد و از شهريور به بعد اقدام كن.
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
لیست بیمه رو اگر هم قبول نکنند نگران نباشید براساس لیست تیر ماه و اسامی برایتان بدهی و سابقه برای نفرات ایجاد میگردد

 بهتر است برای مواجه نشدن با این مشکل مراتب را متبی به بازرسی اعلام و در خواست بازرسی در زمانهای حضور را از شعبه نمایید