در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام . من 5 سال هست که بیمه اختیاری شدم و امروز 30 سال کامل شده ایا میتوانم تا 1 سال یا دو سال دیگر بیمه اختیاری را ادامه دهم یا خیر؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،شب خوش.

با پایان ۳۰ سال پرداخت حق بیمه،شما قانونا بازنشسته می شوید.

پرداخت بیش از ۳۰ سال نه ضرورتی دارد و نه مزیتی برای شما در پی خواهد داشت،مگر اینکه از نظر سنی به ۵۵ سال نرسیده باشید که در اینصورت باید تا رسیدن به ۵۵ سالگی آن را ادامه دهید.

موفق و پیروز باشید.