در شرکت بیمه توسط
سلام

سامانه استعلام صدور بیمه نامه اربعین برای مسافرت به کربلا و عراق در سال 95 چه سایتی می باشد ؟
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

سامانه استعلام بیمه نامه سلامت زائرین اربعین حسینی جهت اطمینان زائرین از صدور بیمه نامه در پرتال بیمه دانا راه اندازی شده است.

به گزارش روابط عمومی بیمه دانا، زائرین اربعین حسینی می توانند جهت اطلاع از صدور بیمه نامه خود با مراجعه به پرتال بیمه دانا به آدرس اینترنتی:

http://apps.dana-insurance.com/estelam/loginzaerin.aspx یا از طریق ورود به پرتال "بیمه دانا- سامانه دانایار- سامانه استعلام بیمه نامه سلامت زائرین اربعین حسینی" از صدور بیمه نامه خود اطمینان حاصل نمایند.

بر اساس این گزارش، هر زائر با وارد کردن شماره سریال پاسپورت خود می تواند بیمه نامه خود را رویت نماید.

لازم به ذکر است زائرین جهت مشاهده اطلاعات بیمه نامه خود می توانند 24 ساعت پس از اخذ روادید به این سامانه مراجعه کنند.