در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
سلام من از صاحب کارم بابت ندادن حق و حقوقم شکایت کردم
میتونم از شما خواهش کنم به من وکیلی در شیراز معرفی کنید که تخصصش گرفتن
حق کارگر از کارفرما باشد یا موسسه حقوقی در شیراز به من معرفی کنید
که تخصصشان گرفتن حق کارگر از کارفرما باشد
من به وکلای زیادی مراجعه کردم هیچکدام صحبت هایشان دقیق و کامل
نبود و تخصص در امور کار و کارگر و کارفرما نداشتند
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.بنابه آیین دادرسی کار شما میتوانید یک نفر بعنوان وکیل یا نماینده به اداره کار جهت شرکت در جلسات هیات تشخیص وحل اختلاف وانجام امور اداری معرفی نمایید.