در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
سلام ۴۰ سال دارم۱۶ سال سابقه پرداخت بیمه دارم ۳ ماه بعد شروع بیمه دچار بیماری خاص وصعب العلاج شدم و از دفترچه درمانی استفاده کردم سال ۱۳۹۵ پزشک متخصص از کار افتاده کلی کرده ولی کمسیون پزشکی میگه شامل ماده ۷۵ تامین اجتماعی هستم،مستمری تعلق نمی گیره  الان توان کار کردن ندارم و زمین گیرم MS لطفا راهنمايی کنین چیکار کنم و چه راهی هست
3 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام این قانون تامین اجتماعی می باشد و در صورت نداشتن شرایط قانونی، سازمان تامین اجتماعی تعهدی برای پوشش ندارد.

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی