در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
سلام. بازاریاب بیمه هستم. به من گفتن که مشتری که من به نماینده ام ارجاع داده ام را می توانم در سایت بیمه مرکزی ببینم.

خواهشمندم لینک استعلام صدور بیمه نامه توسط نماینده بیمه را ارسال نمایید. با تشکر
1 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

در سایت بیمه مرکزی دو سامانه وجود دارد یکی سامانه استعلام صحت فعالیت نمایندگان؛ و دیگری سامانه سنهاب که استعلام بیمه نامه است.

اگر شماره بیمه نامه و کد ملی فرد مورد نظر را دارید می توانید استعلام و صدور بیمه نامه را چک کنید.