در پرداخت حق بیمه توسط
سلام

فردی در ماه 15 روز کار می کند مزد ثابت + مزایای (20000 بن مسکن و 55000 بن خواروبار) فرد 750هزار می شود. سهم بیمه فرد 525000 می شود که از سهم بیمه حداقل حقوق 692467 کمتر می باشد.

آیا این قانونی است و یا اینکه باید برای وی 692467 رد شود؟

در ضمن اگر کارمندی در ماه کمتر از ساعات کاری عادی کار کند به طوریکه سهم بیمه اش از سهم بیمه حداقل حقوق کمتر شود، مشکلی پیش می آید؟

با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه کارگر کمتر از 30 روز کارکرد در ماه داشته باشد می بایست به نسبت ایام کارکرد وی در هر ماه ، نسبت به واریز حق بیمه ایشان اقدام نمود.