در بازنشستگی و مستمری توسط
خانمی هستم با داشتن ۵۰ سال وتا اردیبهشت ۹۶ ۲۰سال سابقه کار .در صورتی که بخوام قبل این زمان تقاضای بازنشستگی بدم یا مرخصی بدون حقوق بگیریم در صورتی که بتوانم در زمان مقرر بازنسشته شوم.لطفا این مدت زمان باقی مانده را چکار کنم .امکان سرکار رفتن تدارم
1 پاسخ
توسط (330,090 امتیاز)

سلام برای بازنشستگی با توجه به شرایط شما باید 20 سال سابقه کار را داشته باشید در غیر این صورت باید تا سن 55 سالگی صبر نمایید

  • زنان بیمه شده مشمول قانون کار با ۲۰ سال سابقه کار و پرداخت حق بیمه و ۴۲ سال سن با ۲۰ روز حقوق می توانند بازنشسته شوند.

اطلاعات تکمیلی در :

 شرایط بازنشستگی