در بیمه درمان تکمیلی توسط
اقساطی بیمه تکمیلی درمان چگونه است و چه تفاوتی با خرید نقدی بیمه تکمیلی درمان دارد
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده
دوست عزیزم سلام،شب خوش.

بیمه درمان تکمیلی گروهی معمولا امکان اقساط شدن طولانی را دارند و ماهانه قابل کسر از حقوق و پرداخت به شرکت بیمه را دارندولی بیمه های درمانی خانواده،تا۴ماه ابتدایی باید از نظر پرداختی حق بیمه تسویه حساب شوند.

ضمنا در میان بیمه های درمان تکمیلی خانواده،شرکت کمک رسان ایران(SOS) بهتری خدمات و پوشش های درمانی را داراست که بنده نماینده آن شرکت هستم.

اگر سوالی داشتید می توانید با شماره های بنده تماس حاصل بفرمایید.

موفق و پیروز باشید.