در لیست بیمه توسط
با سلام
اگه پرسنلی ترک کار کند به هر دلیلی تاریخ ترک کارش یکم اردیبهشت باشد و ما در لیست بیمه فراموش کنیم ترک کارش رو بزنیم .بنظرتون بعد از گذشت 2 ماه برا اینکه جریمه نشیم تاریخ ترک کارش رو در لیست تیر ماه یکم اریبهشت بزنیم یا یکم تیر ماه ضمن اینکه جایی دیگر بیمه برای ایشان رد نمیشود/ با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
تا زمان عدم اعلام برای نامبرده سابقه و برای کارفرما بدهی صادر میشود بهتر است در لیست جدید تاریخ ترک کار را اعلام نامیید تا بیش از این بدهی از سوی شعبه برایتان صادر نشود