در بیمه درمان تکمیلی توسط
بیمه تکمیلی انفرادی چه تفاوتی با بیمه تکمیلی گروهی دارد
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
با سلام
اولین تفاوت آن ها در تعداد افراد تحت پوشش است
فرق دیگر آنها این است که در حالت گروهی معمولا طرح بیمه تکمیلی و پوشش ها و میزان آنها توسط بیمه گذار پیشنهاد یا انتخاب می شود و متناسب با آن می توان حق بیمه پرداختي را نیز انتخاب نماید. اما در بیمه های انفرادی، طرح ها و پوشش ها و حق بیمه ثابت است
در بیمه های گروهى حق بیمه به صورت ماهيانه از محل حقوق کسر و پرداخت می گردد ولی در بیمه انفرادی حق بیمه یکجا و در ابتدای قرارداد باید پرداخت گردد.
از نظر حق بیمه پرداختی،در گروهی حق بیمه کمتری در حالت مشابه پوشش ها، با حق بیمه انفرادی پرداخت میشود
معمولا در قراردادهای گروهی نیاز به آزمايشات اول قرارداد نیست اما در بیمه های انفرادی، در بیشتر موارد نیاز به چک آپ پزشکی و گاها با هزینه بیمه گذار است.