در لیست بیمه توسط
سلام
لیست بیمه خرداد ماه رو خواستم رد کنم
خطای "مهلت ارسال ليست به پايان رسيده و امکان دريافت آن از طريق اينترنت وجود ندارد" رو گرفت به شعبه مراجعه کردم و یک فیش صادر کرد که توش حق بیمه و جریمه نوشته شده بود
حالا سوالی که داشتم اینه که دیگه لازم نیست لیست بیمه خرداد ماه رو بفرستم؟ چون بازهم خطا میگیره
2 پاسخ
توسط (84,370 امتیاز)

بهترین پاسخ

مراحل زیر رو طی کنید:

  1. لیست بیمه ماهی که از زمان آن گذشته است رو فعلن ارسال نکنید.
  2. لیست بیمه ماه قبل رو اول از طریق اینترنت ارسال کنید.
  3. لیست بیمه ماه قبل رو پرداخت کنید.
  4. لیست بیمه ماه هایی که از طریق اینترنت نتونستید پرداخت کنید رو از طریق نرم افزار لیست بیمه یا کارگزاری بیمه تامین اجتماعی بر روی CD بریزید.
  5. کارفرما با مهر به شعبه مراجعه کنه و درخواست ارسال لیست معوق رو برای ماه هایی که ارسال نکرده داشته باشه.
  6. از شعبه قبض بگیرید و پرداخت کنید.