در سازمان تامین اجتماعی توسط
با سلام . احترام

صرفنظر از برخورد نا مناسب کارکنان بیمه با ارباب رجوع و امیدواری اینکه شاید عاقبت  روزی کارکنان دولت متوجه شوند که برای ارایه خدمت استخدام شده اند نه طلبکار مردم بودن . انشاالله

متاسفانه من با27 سال سابقه کاری و 57 سال سن بیکار شده و بناجار از بیمه بیکاری برای تامین معاش استفاده می کنم بنا به تشخیص اداره کار نیاری به مراجعه و اعلام حضور در مدت های معین برای من نیست. ولی مطابق مقررات بیمه بازرسی های خود را داشته و به محل اقامت استفاده کننده از بیمه بیکاری مراجعه می کند که بحثی نیست ولی ایا کارمند بازرسی بیمه قانونی مجاز است که در صورت مراجعه به منزل استفاده کننده از بیمه بیکاری و عدم حضور ایشان در منزل تهدید نماید که اگر دفعه بعدی مراجعه و نبودی بیمه بیکاری شما قطع می شود ! اکرجه ظرف مدت 24 ساعت در محل بیمه حاضر شده و علت عدم جضور را توضیح داده ام.

اگر این مورد یعنی نبودن استفاده کننده از بیمه بیکاری  در منزل جز ماده 8 شرایط قطع بیمه بیکاری می شود؟ به عبارتی ایا استفاده کننده در حبس خانگی یه سر می برد؟
1 پاسخ
توسط
با سلام و خسته نباشید . بازرس سازمان به صرف نبودن در منزل پرداخت مقرری را قطع نمیکند بلکه در صورتی که طی تحقیق و پرس و جو به این نتیجه برسد که شما شاغل هستید به هر شکلی و در هر مکانی نسبت به قطه ان اقدام میکند ودر صورت قطعی بودن موضوع و ثبت در سیستم دیگر قابل برگشت نمیباشد