در پشتیبانی بیدبرگ توسط (109,450 امتیاز)
در قسمت پاسخ امکان "امضاء یا Signiture" در سایت بیدبرگ - مرجع سوالات بیمه معرفی شده است
1 پاسخ
توسط (109,450 امتیاز)
"امضاء" به امکانی گفته می شود که یک متن ثابت در پایین تمام پاسخ های شما در سایت بیدبرگ می آید. در واقع نیازی نیست که پایه همه پست ها، اطلاعات تماس خود را بگذارید. بلکه یک متن ثابت را در قسمت امضاء بگذارید تا سیستم به صورت خودکار آن متن را پایین همه پست ها بیاورد.

 چرا از امضاء استفاده کنم ؟
- کاهش زمان پاسخگویی: در واقع به جای اینکه بخواهید در پایین همه پاسخ ها به صورت دستی مطلب مشخصی را بنویسید، یکبار اینکار رو انجام میدید.
- امکان ویرایش متن امضاء: در واقع هر متنی که بنویسید، در آینده می توانید آنرا تغییر بدهید.
- امکان تغییر تلفن، آدرس، مشخصات شرکت و نمایندگی در آینده: در صورتی که در آینده تغییر در مشخصات تماس شما ایجاد شد، به راحتی می توانید به قسمت امضاء خود رفته و آنرا تغییر دهید.
- امکان حذف اطلاعات تماس به صورت موقت برای مدتی که در تعطیلات هستید یا بار کاری بالایی دارید: می توانید در زمان هایی که در تعطیلات هستید و یا سرتان شلوغ می شود. اطلاعات تماس خود را از امضاء حذف کرده تا کسی با شما به صورت موقت تماس نگیرد.

چگونه امضاء ایجاد کنم و یا آنرا تغییر دهم؟
- در بالای صفحه سمت چپ، بر روی عکس خود یا لوگو شرکت تان کلیک کنید. سپس بر روی "نام کاربری" خود کلیک کنید تا به پروفایل خودتان بروید. سپس در پایین صفحه سمت چپ (داخل باکس Signiture) متنی که می خواهید در پاسخ هایتان به صورت ثابت بیاید بنویسید. سپس بر روی "ذخیره تغییرات" کلیک کنید.

در صورتی که برای امضاء سوالی داشتید با بنده تماس بگیرید