در جریمه و بدهی بیمه توسط
5 سال برای شرکت خصوصی کار کردم و بیمه نبودم.الان با جدایی از شرکت قصد شکایت دارم.
1-آیا میتوانم کارفرما را محکوم به پرداخت بیمه این 5 سال نمایم؟
2-مدارکی مانند حساب بانکی که ایشان طی این مدت پول به حسابم به عنوان حقوق واریز میکرده دارم.
3-آیا جریمه ای به کارفرما بابت بیمه نکردن تعلق میگیرد یا نه.
با تشکر
2 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام بله شما میتوانید بر علیه کارفرما نسبت به پرداخت حق بیمه معوقه در اداره کار اقامه دعوی نمایید وبا داشتن پرینت حساب بانکی که حقوق شما پرداخت میشده ادعای خود را اثبات نمایید