در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام 19 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی (اجباری)دارم بیمه تکمیلی ندارم آیامیتوانم خودم را بیمه تکمیلی کنم راهنمای کنید
2 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
بله این امکان وجود دارد
شنا چندین روش داريد
1_ اولین روش برخوردادری از بیمه تکمیل درمان SOS ایرانیان است. این یکی از بهترین بیمه های تکمیل درمان خانوادگی است.
2_ از طریق شغل خود و عقد قرارداد گروهی در صورتی که با همکاران و خانواده انها بیش از پنجاه نفر باشید
3_ از طریق اتحاديه صنفی خود که معمولا با شرکت های بیمه قرارداد بیمه تکمیلی دارند
4_ از طریق برخی از نمایندگی های ويژه و طرح هلی خاص که می توانند شما بیمهتکمیل درمان نمایند.
بیمه عمروسرمایه گذاری