در بازنشستگی و مستمری توسط
شوهرم مبتلا به اچ ای وی است کارش جوشکاری وبیمه تا مین اجتماعی دارد کارش خیلی سنگینه ایا. با 15سال سابقه می.تواند باز نشت شود
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.برای اخذمستمری بازنشستگی در حالت عادی یاباید سن شما شصت سال تمام باشد،یا آنکه سابقه پرداخت حق بیمه سی سال باشد.که ظاهرا شما هیچکدام از شرایط را ندارید.بنابراین یا باید  مراحل از کار افتادگی را طی کنیدویا آنکه  در کمیته سخت وزیان آور اقدام نمایید.