در بیمه درمان تکمیلی توسط
بازنشسته نیروهای مسلح هستم وچندی قبل درخواست حذف بیمه مکمل نیروهای مسلح شدم که درشرکت های بیمه خصوصی بیمه شوم گفتند بیمه نیروهای مسلح مکمل درمان است ونمی توانی حذف کنی ولی درشرکتهای بیمه خصوصی می توانی بیمه تکمیلی درمان شوی . مگر تکمیلی ومکمل فرق می کنند
1 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
بیمه نیروهای مصلح جز بیمه های پایه درمان است که نسبت به بقیه بیمه ها از پوشش های خوبی برخوردار است.

ولی اگر لازم می دونید که پوشش بیشتری داشته باشید از یکی از شرکت های خصوصی بیمه درمان تکمیلی تهیه کنید.

بهترین درمان تکمیلی و البته گرونترین از لحاظ حق بیمه: درمان تکمیلی sos هستش.

امیدوارم تونسته باشم راهنمایی کنم.