در هدیه ازدواج توسط
سلام.بیمه من در شعبه 1 تهران رد میشود ایا امکان این هست که من این پاداش و در استان خوزستان.اهواز بگیرم آخه من ساکن اهواز هستم و رفت و آمدی به تهران ندارم و برایم مشکل است و کل این پاداش خرج سفر من به تهران میشود
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام متقاضی بهره مندی از تسهیلات کمک هزینه ازدواج باید تا با در دست داشتن مدارک خود شامل اصل و تصویر دفترچه درمانی، اصل و تصویر تمامی صفحات شناسنامه بیمه شده و همسر و اصل و تصویرعقد نامه به شعبه ای که حق بیمه آنها پرداخت می شود، مراجعه نمایند.

برای دریافت این هدیه فقط باید به شعبه مراجعه نمایید که پرونده بیمه شما در آن است

برای اطلاعات بیشتر می تونید مقاله زیر رو مطالعه نمایید

همه چیز در مورد دریافت کمک هزینه ازدواج از بیمه تامین اجتماعی