در بیمه درمان تکمیلی توسط
اینجانب مستمری بگیر از کار افتاده کلی تامین اجتماعی هستم ولی به دلیل قطع نخاع از سینه هزینه سنگین درمانی و فیزیوتراپی مدواوم داشته که بیمه تکمیلی تامین اجتماعی هیچ پوششی نمی دهد
آیا می توانم از پوشش بیمه تکمیلی شرکت های قبلی که در آن مشغول بوده ام با توافق آن شرکت در لیست بیمه تکمیلی آنها قرار بگیرم تا  هزینه های سنگین درمانی ا م فیزیوتراپی دارو ویزیت و غیره پوشش دهد
1 پاسخ
توسط (900 امتیاز)
بستگی به قرارداد شرکت دارد