در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
سلام
چند روز پیش این سوال رو پرسیدم ولی کسی جواب نداد.
برای محاسبه مدت زمان بیکاری در تامین اجتماعی حدود 8 سال سابقه من رو که از سازمان بازنشستگی منتقل کرده بودم به بهانه 18 درصد لحاظ نکردند. با وجود اینکه در زمان محاسبه بیمه رو به روز دریافت نموده اند .آیا این کار بیمه قانونیه؟ میشه به جایی شکایت کنم؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام.
بر اساس ماده واحده قانون نحوه تأثیر سوابق منتقله بر سازمان تأمین اجتماعی برای استفاده از مزایای مقرر در قانون تأمین اجتماعی مصوب ۹/۲/۱۳۸۰ ،صرفاً‌در تعیین مستمری بازنشستگی، از کار افتادگی و بازماندگان قابل احتساب می‌باشد مشروط بر آنکه این افراد در زمان بازنشستگی دارای حداقل سابقه‌ پرداخت حق بیمه مندرج در قانون تأمین اجتماعی باشند.
چنان که در متن ماده قانونی فوق آمده است ، این گونه سوابق در محاسبه و مدت دریافت مقرری بیمه بیکاری (موضوع ماده ۷ قانون بیمه بیکاری) موثر نیستند.