در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
دوستان چه مواردی بایستی در دستمزد و مزایای ماهانه مشمول و چه مواردی بایستی در دستمزد و مزایای ماهانه مشمول و غیرمشمول لحاظ شود ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام کلیه حقوق و مزایای مستمر که کارگر دریافت می کند مشمول کسر حق بیمه است مگر موارد زیر:حق عائله مندی، فوق العاده ماموریت و..

اطلاعات تکمیلی در :

بهترین جمع بندی در رابطه با قوانین کار مربوط به حقوق و دستمزد