در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
بر اساس قانون چند تا بیمه عمر میشه داشت ؟
5 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
بر اساس قانون سقف غرامت فوت شما نباید بیشتر از ۴۰۰ میلیون تومان باشد.

برای مثال در هر بیمه  بیمه نامه با سرمایه فوت ۱۰۰ میلیون تهیه کنید می تونید از ۴ شرکت بیمه ای بیمه نامه داشته باشید.

خود من ۲ تا بیمه عمر دارم که یکیش پاسارگاده و دیگری کارآفرین که ۴۰۰ میلیون رو پر کردم و از بیمه ی دیگه ای نمی تونم بیمه عمر داشته باشم.

بیمه نامه های شما چون در بیمه مرکزی ثبت میشه؛ در اونجا با کد ملیتون چک میشه که بیشتر از عدد مذکور نشه.