در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام خانم خانه داری ۵۱ساله هستم که پانزده سال بیمه رد کرده ام و با پنج ساله دیگر قرار است با سی روز بازنشسته شوم آیا قانونی بر اساس سن هست که زودتر شامل حالم شود؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام خیر با 51 سال سن و 15 سال سابقه بیمه نمی توانید در خواست بازنشستگی دهید و در سن 55 سالگی می تونید با 19 سال یا 20 سال سابقه بسته به پرداخت حق بیمه می توانید درخواست بازنشستگی دهید

* در صورت بازنشستگی با 19 سال سابقه فقط 19 روز حقوق از 30 روز را دریاقت می کنید

* در صورت بازنشستگی با  20 سال سابقه فقط 20 روز حقوق از 30 روز حقوق را دریافت می نمایید که این حقوق مشمول ماده 111 قانون تامین اجتماعی می باشد

ماده ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی

مستمری از کارافتادگی کلی و مستمری بازنشستگی‌ و مجموع مستمری بازماندگان در هر حال نباید از حداقل مزد کارگر عادی کمتر باشد.

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی