در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ایا کارگران مغازه وفروشندگان مشمول بن کارگری وسنوات اضافه کاری ایام تعطیل رسمی درصورت کارکردن می باشند باتشکر
2 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
مطابق قانون کار و تعریف کارگر و کارفرما؛ تمامی مفاد این قوانین مشمول حال شما نیز میشود. بنابراین لازم است نسبت به تنظیم دادخواست در این خصوص اقدام فرمایید.
البته لازم است پیش از این اقدام به این سوال پاسخ دهید که آیا کارفرما از شما تسویه حساب سفید یا تکمیل شده امضا گرفته است یا خیر؟!