در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
از١٩فروردين سال ١٣٩١تا٢٩اسفندسال١٣٩٤

بمدت ٤سال براي پيمانكاري بدون قرارداد بدون مرخصي حتي ٣٠روزكار٥روزمرخصي بدون حقوق بدون عيدي وسنوات وبيمه كاركردم والان بخاطرحقوق كم هيچگونه مزاياتسويه كردم ضمناساعت كاري از٦صبح تا٧عصربودكه باتوجه به قانون اداره كاركه ٨ساعته درروزهيچ اضافكاري بهم تعلق نميگرفت

ميخواستم ببينم قانوني هست كه حق وحقوقم رابگيرم ؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.هرچندکه سوال شماخیلی کلی است ومقصود وهدف شماازطرح سوال مشخص نیست ولی هیچ کارفرمایی حق ندارد حقوقی کمتر از حداقل مصوب شورای عالی کار )درهرسال به کارگرپرداخت نماید.وچنانچه حقوقی تحت هرکدام ازمزایای ضمن وپایان کارطلب دارید،بایددر اداره کار طرح دعوی نمایید.